Endelig igang igjen!!

I 2004 kom jeg tilbake fra USA med en drøss nye inntrykk, erfaringer, kunnskap og mye annet i bagasjen. Noe av det jeg hadde bygget opp var en kunnskap og glede i fotografering av alt og alle, samt erfaring om kunnskap og bruk av dette.

Tidspunktet var starten av det vi i dag tar som en selvfølge, digital fotografering, og min første Nikon D100 ble kjøpt dette året etter et par generasjoner med filmkameraer før dette. Jeg og min far satte ut med et eksperiment og startet med stevnefotografering. Det å ta bildene og printe dem direkte på plassen var vi nok ganske så alene om, og erfaringen tok jeg med meg fra det forjettede landet i vest.

Det har gått en del år siden, og det har vært en del opphold av forskjellige grunner så det er godt å komme igang igjen og det skal bli bra og gi gass framover.

Bildefokus.no er en plass hvor jeg vil gi dere som kommer innom et mangfold av de inntrykkene og kunnskapen, samt bildegalleri og andre ting framover. Det vil ta litt tid før alle elementer er på plass, og helt ærlig så håper jeg aldri at denne portalen blir helt ferdig noen gang. Fototeknisk så er det en rivende utvikling og konkurranse framover, og det vil alltid være motiv eller måter å bruke bilder på som dere kan få glede av sammen med oss her inne. Kanskje finner du bilder som endrer livet ditt, kanskje bare litt kunnskap eller hva med et bilde du gjerne vil ha printet og dekorert veggen hjemme med?

Det blir supert å finne løsningene. Og at de fleste vil finne noe de liker her inne etterhvert er jeg bombesikker på.

Velkommen innom, og velkommen igjen. Vi er igang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *