Utstilling

Det blir ustilling!! Navnet på ustillingen blir «UTEN RAMMER» og grunnen er mest at det ikke er noe tema for den. Samtidig vil ikke bildene ha navn av den grunn at den som kjøper bildet gjerne har en følelse eller mening om det.

I utstillingen blir det f.eks bilde av en temmelig stilig amerikansk lastebil og et lite barn vil kanskje navngi den «lastebil», en ungdom «kul», en mann «macho», ei jente «her kommer jeg» og ei dame «råtøff» for å nevne noe. Det kan spenne fra romantikk, motivasjon til opplevelser eller hendelser i livet når et bilde får et navn. Det er mange ganger unikt og hvem er jeg som skal bestemme hva bildet betyr for noen andre? Jeg veit jo historien til bildet, men du sitter gjerne med helt andre ideer og følelser. Og kanskje du til og med vil gi det i gave:-)

Et naturbilde gir deg nok andre ideer:


På utstillingen under potetfestivalen på Gran i år så vil det bli 44 bilder (jeg er 44 år) med alt fra hester til nonfigurative bilder som ser mer ut som malerier. Spennet blir stort og det er en utfordring på alle måter, men hva er vel livet uten et prosjekt:-)

Håper å se mange der!! En del av inntektene vil gå til et godt formål (ikke valgt enda pr. 14/8), mer info om dette følger etterhvert.

Ha en fortreffelig avslutning på sommerferien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *