Månedens bilde

Denne måneden er det et bilde som ikke fototeknisk er perfekt, men som viser hva et bilde er verdt ettersom tiden går.

Dette bildet er tatt av min far, gutten på fanget er meg og ved siden sitter min søster på fanget til Morfar. Når jeg skriver dette sitter min sønn ved siden av meg og jeg kan  forklare om livet når jeg vokste opp, historien rundt bildet og mye mer som eller ikke ville vært mulig.

Bildet er forøvrig scannet fra en original (positiv) og er tatt for 37 år siden. Traktoren eksisterer fortsatt i dag, gården er i familiens eie og jorda er bortforpaktet.

Å lage fotobøker fra mobilbilder vil være den største gaven du kan gi til familien og kjente som kommer etter deg. Vel verdt investeringen og så abolutt liten innsats for stor gevinst!

cof

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *